ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυροβολισμοί έπεσαν, πριν από λίγο, στην πλατεία Βάθη με αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ.
Πριν τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανθρώπων κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι γνωρίζονταν μεταξύ τους.
Ακολούθως, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των άλλων δυο, τους οποίους τραυμάτισε, έκρυψε το όπλο και διέφυγε με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας τραυματίας, 22 ετών, χτυπημένος στο κεφάλι και τον λαιμό, έπεσε στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.
Ο έτερος τραυματίας, 27 ετών, που είχε δεχτεί σφαίρα στην πλάτη, έφτασε μόνος του, πεζός, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσε για το περιστατικό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.
Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και άνδρες των ΟΠΚΕ κάνουν έρευνα για το περιστατικό.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε τους δρόμους σε «ποτάμια»
Ιερά Σύνοδος: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης – Αμαυρώνουν το έργο της Εκκλησίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ προς Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα
- Politico: Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς αλλάζει στάση για τον πόλεμο στο Ιράν
- Σοφία Μητσοτάκη: Δημοσίευσε το boarding pass της επιστροφής της από το Ντουμπάι – «Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα»
- Πύργος Ηλείας: Πύρινη κόλαση ξέσπασε στα Βυτινέικα – Οριοθετήθηκε η φωτιά, αλλά δυνάμεις επιχειρούν ακόμη (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.