ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νομοθετική ρύθμιση για την παράταση των προθεσμιών διεξαγωγής των γενικών συνελεύσεων νομικών προσώπων για το έτος 2022 θα προσχωρήσει, σύντομα, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Για την εξέλιξη αυτή ενημέρωσε σήμερα το υπουργείο, με ανακοίνωσή του «λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν στη λειτουργία των επιχειρήσεων λόγω της πανδημίας».
Ειδικότερα, η προθεσμία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης της παρ. 1 του άρθρου 119 του ν. 4548/2018 (Α΄ 104), του άρθρου 69 του ν. 4072/2012 (Α΄ 86) και του άρθρου 10 του ν. 3190/1955 (Α΄ 91) θα παραταθεί για 50 ημερολογιακές ημέρες.
Επισημαίνεται ότι οι προθεσμίες που συνδέονται με την υποβολή πρακτικών συνελεύσεων των μετόχων ή εταίρων και εγκεκριμένων οικονομικών καταστάσεων στο ΓΕΜΗ, παρατείνονται αναλόγως.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Απροσδόκητη αύξηση στις νέες αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ουκρανία χτύπησε τα ρωσικά λιμάνια Πριμόρσκι και Ουστ Λούγκα
- Παπαστεργίου: Αυστηροποιείται το πλαίσιο για την προστασία των ανηλίκων για αλκοόλ και καπνικά – Έρχονται μέτρα και για τα social media (Βίντεο)
- Πρόταση – σοκ στον ΟΗΕ: Το Μπαχρέιν ζητά να επιτραπεί η χρήση βίας στα Στενά του Ορμούζ – Στήριξη από όλες τις χώρες του Κόλπου
- Παπαθανάσης: 12,299 εκ. ευρώ για νέες ενεργειακές αναβαθμίσεις νοσοκομείων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.