ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Magnificent Seven μπαίνουν σε φάση διόρθωσης καθώς αυξάνονται οι κίνδυνοι από την AI και τον πόλεμο στο Ιράν
Η Apple Inc προγραμματίζει την έναρξη της παραγωγής του iPhone 14 στην Ινδία, περίπου δύο μήνες από την αρχική εμπορική διάθεσή του εκτός της Κίνας, όπως μετέδωσε σήμερα το Bloomberg News.
Η αμερικανική εταιρία συνεργάζεται με προμηθευτές της για την εντατικοποίηση της παραγωγής στην Ινδία, αλλά και τη μείωση των καθυστερήσεων στην παραγωγή νέων συσκευών iPhone από το τυπικό χρονικό διάστημα που κυμαίνεται μεταξύ έξι και εννέα μηνών για τα προηγούμενα μοντέλα συσκευών, σύμφωνα με την ίδια δημοσιογραφική αναφορά που επικαλείται πηγές που έχουν λάβει σχετική ενημέρωση.
Η Apple δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα σχολιασμού του Reuters.
Διαβάστε επίσης
Συναγερμός στην Apple: Οι κάτοχοι των iPhone, iPad και Mac να κάνουν επειγόντως ενημερώσεις στο λογισμικό – Εντοπίστηκε σοβαρό κενό ασφαλείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαχρέιν: Αίτημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για έγκριση χρήσης βίας για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Κύπρος: Το HMS Dragon εντάσσεται στην αεράμυνα του νησιού
- Premia: Στις 31 Μαρτίου η δημόσια προσφορά για το ομόλογο των 150 εκ. ευρώ – Πού θα αξιοποιηθούν τα χρήματα
- Συντριβή C-130 στην Κολομβία: Πάνω από 70 από τους επιβαίνοντες κατάφεραν να διασωθούν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.