ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονη βροχόπτωση και δεκάδες κεραυνοί ταλαιπωρούν την Λαμία και την ευρύτερη περιοχή την τελευταία ώρα. Η καταιγίδα συνοδεύτηκε από πολλούς κεραυνούς ακόμη και μέσα στον αστικό ιστό, ενώ σε κάποιες περιοχές έπεσε και χαλάζι, όπως στο ύψος της Μαυρομαντήλας, στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας που είναι τα διόδια της εθνικής οδού, όπου σημειώθηκε χαλαζόπτωση.
Ήδη σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να κόψουν δέντρα που έπεσαν, είτε για ν’ αντλήσουν νερά. Στο εθνικό δίκτυο δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ τα τελευταία λεπτά υπάρχει μια ύφεση των φαινομένων στην Δυτική και Κεντρική Φθιώτιδα. Έντονα παραμένουν τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Στυλίδας και στην Ανατολική Φθιώτιδα.
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στην Κορινθία: 6χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολυτελή boutique ξενοδοχεία: Πάνω η Μύκονος, κάτω η Σαντορίνη
- Xclusiv: Η Βενεζουέλα ώθησε σε αύξηση κατά 246% των ναύλων των τάνκερ VLCC
- Η στρατηγική συμμαχία των ισχυρών Βαρδινογιάννη και Εξάρχου, οι super ΜΟΗ, Coca Cola, Real Cons, γιατί Τσαντάνης και Παππάς βλέπουν Euronext, η αντεπίθεση του Μεγάλου, γιατί το Hollywood επιλέγει την Grecotel και ο ΚΜ, ο Γκρίνμπεργκ και ο Σαμαράς
- Σάμι Φάις: Τι σχεδιάζει μετά το ισχυρό τρίμηνο – Τα luxury brands και το ξενοδοχείο στην Κρήτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.