ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Tριντό δήλωσε σήμερα ότι η επίθεση κατά του συγγραφέα Σαλμάν Ρούσντι είναι επίθεση κατά της ελευθερίας της έκφρασης.
“Κανείς δεν πρέπει να απειλείται ή να βλάπτεται με βάση αυτά που έχει γράψει. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση”, έγραψε ο Τριντό σε μήνυμά του στο Twitter.
Διαβάστε επίσης
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ δεν γνωρίζει κάτι για την επίθεση κατά του Ρούσντι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύση στρατιωτικών επιχειρήσεων: ΗΠΑ και Ιράν στα πρόθυρα συμφωνίας – Υποχώρηση στο πετρέλαιο
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.