ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πρόεδρος της Κομισιόν ευχαρίστησε τις χώρες που βοήθησαν την Γαλλία, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ευχαρίστησε την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες που συνδράμουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στη Γαλλία με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Twitter.
Τα τελευταία 24ωρα η Γαλλία και συγκεκριμένα οι νοτιοδυτικές περιοχές της χώρας αντιμετωπίζουν από μεγάλες πυρκαγιές. «Χιλιάδες ηρωικοί πυροσβέστες δουλεύουν ακούραστα απέναντι στις πυρκαγιές που ξεσπούν στην ήπειρό μας».
«Η ΕΕ έχει κινητοποιήσει βοήθεια για την Πορτογαλία, τη Σλοβενία, την Τσεχία, την Αλβανία και τη Γαλλία μέσω του rescEU», πρόσθεσε και ολοκλήρωσε: «Είμαι ευγνώμων για την Ελλάδα, τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πολωνία την Αυστρία και τη Ρουμανία που στηρίζουν τη Γαλλία αυτή τη στιγμή» έγραψε χαρακτηριστικά.
Thousands of heroic firefighters are working tirelessly against wildfires raging across our continent.
?? has mobilised help for Portugal, Slovenia, Czechia, Albania & France via #rescEU.
I am grateful to ?????????????? who currently support France.#EUCivPro#StrongerTogether
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) August 12, 2022
Διαβάστε επίσης
Απάτη το θέμα με τα πυρηνικά κατά τον Ντόναλντ Τραμπ
ΗΠΑ: Κυρώσεις σε βάρος του αντιπροέδρου της Παραγουάης για διαφθορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν: Σε εξέλιξη τεχνικές συνομιλίες με τη Ρωσία, ανοικτό το ενδεχόμενο διαλόγου με Πούτιν
- Λευκός Οίκος: Οι συνομιλίες με το Ιράν θα διεξαχθούν όπως είναι προγραμματισμένο
- Alpha Bank: Υψηλή η συμμετοχή θεσμικών και funds στο senior ομόλογο
- Μπέργκαμ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έως και 11 εμπορικές συμφωνίες για κρίσιμα ορυκτά μέσα στην εβδομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.