ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία διπλασίασε τον αριθμό των αεροπορικών επιδρομών εναντίον στρατιωτικών θέσεων και πολιτικών υποδομών της Ουκρανίας σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωσε την Πέμπτη ο Ουκρανός στρατιωτικός αξιωματούχος Oleksiy Hromov, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
“Τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα του εχθρού αποφεύγουν να πετούν στην εμβέλεια της αεράμυνάς μας και ως εκ τούτου η ακρίβεια αυτών των χτυπημάτων είναι χαμηλή”, δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου.
Διαβάστε επίσης
Γκουτέρες: Άμεση παύση της στρατιωτικής δραστηριότητας γύρο από το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια
Ρωσία: Η Ελβετία δεν είναι πλέον ουδέτερη, δεν μπορεί να ενεργήσει ως ενδιάμεσος με την Ουκρανία
Όλαφ Σολτς: Πιθανή η εφαρμογή πλαφόν στις τιμές πετρελαίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Σε παγκόσμιο «σαφάρι» επενδυτών ο Γιώργος Περιστέρης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.