ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας Γουάνγκ Γι δήλωσε σήμερα ότι η Ταϊβάν δεν είναι μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά κινεζικό έδαφος, στην τελευταία διπλωματική επίθεση κατά της αμερικανικής πολιτικής μετά την επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν, σύμφωνα με το Reuters.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδίδονται σε «σοφιστείες» σχετικά με το ζήτημα της Ταϊβάν και οι ενέργειες της Κίνας για την Ταϊβάν ήταν δίκαιες, κατάλληλες και νόμιμες, καθώς και αποσκοπούσαν στη διαφύλαξη της ιερής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, δήλωσε ο Γουάνγκ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Μπαγκλαντές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιμείνουν στους δασμούς 25% στην Ιαπωνία – Μπορεί να έχουμε σύντομα συμφωνία με την Ινδία
- Ισραήλ: Κατάρριψη πυραύλου που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
- Τζιτζικώστας για νέο Ευρωπαϊκό προϋπολογισμό: Διπλασιάζεται ο προϋπολογισμός για τις υποδομές και τις μεταφορές – Δείτε το βίντεο
- Γιώργος Αυτιάς: Αντιπαράθεση με Επίτροπο Προϋπολογισμού «για χρηματοδότηση της Τουρκίας»
