ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κεντρικός Τραπεζίτης της Τουρκίας σχολίασε την στροφή που κάνουν κάποιοι Τούρκοι πολίτες προς το δολάριο.
H συνεχιζόμενη στροφή των Τούρκων στο δολάριο έχει βαρύ κόστος για την τουρκική οικονομία, τόνισε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, Σαχάπ Καβτζίογλου. Η αγορά και η συσσώρευση συναλλάγματος είναι δύο πράγματα τα οποία σαμποτάρουν το οικονομικό μοντέλο της Τουρκίας, υπογράμμισε.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Καβτζίογλου σημείωσε ακόμα ότι όσες επιχειρήσεις θέλουν να επωφεληθούν από τα χαμηλά επιτόκια και τις μεγάλες ωριμάνσεις που προσφέρει η Exmbank για δάνεια σε τουρκική λίρα θα πρέπει να μετατρέψουν το συνάλλαγμά τους στο εγχώριο νόμισμα.
Διαβάστε επίσης
Bloomberg: Η πρόταση του Ερντογάν για πληρωμή του ρωσικού αερίου με τουρκική λίρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συγκίνηση στην κηδεία του Νίκου Ταγαρά: Απέδειξες ότι την αποφασιστικότητα μπορεί να την συνοδεύει η σύνεση, είπε ο Μητσοτάκης
- Βρετανία: Συνετρίβη ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού – Τρεις νεκροί (βίντεο)
- Ειρήνη Αγαπηδάκη: Η Τηλεϊατρική ενισχύει ουσιαστικά την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στην υγεία
- Wall Street: Σε αρνητικό έδαφος παρά τα χθεσινά ρεκόρ – Ο πόλεμος στο Ιράν τροφοδοτεί ανησυχίες για τον πληθωρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.