ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εγρήγορση καλεί ο εισαγγελέας να βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτραπούν πυρκαγιές από εμπρησμούς, εν μέσω της περιόδου του θέρους, με καταστροφικές συνέπειες τόσο για τον ανθρώπινο παράγοντα όσο και για το περιβάλλον.
Πιο συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έστειλε έγγραφες οδηγίες προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για την αποτελεσματικότερη πρόληψη και αντιμετώπιση εγκλημάτων εμπρησμού. Όπως έγινε γνωστό, ζητεί από την αστυνομία να διενεργεί συνεχείς ελέγχους με περιπολίες, έρευνες και επιτήρηση ύποπτων οχημάτων.
Σύμφωνα με τις οδηγίες, όταν διαπιστώνεται η τέλεση εγκληματικών ενεργειών να σχηματίζονται δικογραφίες και να εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία.
Διαβάστε επίσης
Meteo: Δύσκολες οι επόμενες μέρες για πυρκαγιές – Τι είναι ο συνδυασμός «Hot-Dry-Windy»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.