ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα υπέστη, ο 23χρονος φοιτητής, που πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Σίφνο.
Αυτό ανέφερε ο ιατροδικαστής και προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Ο άτυχος Θανάσης έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης, όταν βγαίνοντας από τη θάλασσα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
Η σορός του φοιτητή μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, όπου υπεβλήθη σήμερα σε νεκροψία-νεκροτομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος φέρεται να νοσούσε από κορονοϊό.
Δείτε βίντεο από την ΕΡΤ:
Δείτε βίντεο από τη MEGA:
Διαβάστε επίσης:
Σίφνος: Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου – Νοσούσε με κορονοϊό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.