ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην περιοχή της Ρογκάδας, απ’ όπου ξεκίνησε η μεγάλη δασική πυρκαγιά της νότιας Λέσβου το πρωί του περασμένου Σαββάτου, δίνουν από το πρωί εναέριες και επίγειες δασοπυροσβεστικές δυνάμεις.
Από νωρίς το πρωί επισκέπτεται τη Λέσβο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος.
Μετά την επίσκεψή του στα χωριά που επλήγησαν, ο κ. Τριαντόπουλος θα συμμετάσχει, στις 13:00, σε σύσκεψη με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στο κτίριο της Περιφέρειας, και στις 14:30 σε σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στη Δαδιά: Μάχη από τους πυροσβέστες για έκτη συνεχή μέρα
Ηλεία: Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στα Μακρίσια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στην Άνδρο: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο βόρεια του νησιού – Σώθηκαν και οι 9 ναυτικοί
- Στο Άμπου Ντάμπι ο Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο οικονομία, επενδύσεις και η κρίση στην Μέση Ανατολή
- Παύση στρατιωτικών επιχειρήσεων: ΗΠΑ και Ιράν στα πρόθυρα συμφωνίας – Υποχώρηση στο πετρέλαιο
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.