ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση από ομάδα περίπου 15 ατόμων δέχτηκε χθες λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ ένας 17χρονος στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός βρισκόταν στην οδό Πολυτεχνείου, όταν δέχτηκε γροθιές και λακτίσματα από ομάδα αγνώστων. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» για τις πρώτες βοήθειες.
Άγνωστα παραμένουν τα άτομα που ξυλοκόπησαν τον 17χρονο όπως και οι λόγοι της επίθεσης. Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής: Εξαιρετικά δύσκολη η πυρκαγιά στο δάσος Δαδιάς λόγω του πυκνού καπνού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αθ. Κουσαθανάς: Εκσυγχρονίζεται η Μαρίνα στον Τούρλο της Μυκόνου
- Ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας με τη Σκωτία με αμέτρητες αγορές και «Επιστροφή Στοιχήματος»* από το Πάμε Στοίχημα
- Drewry: Μειώθηκαν οι τιμές στη διακίνηση κοντέινερ στη γραμμή Σαγκάη – Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη και ο δείκτης μειώθηκε κατά 5%
- HELMEPA: Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση και η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου