ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Επαρχείο Άνδρου, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00, στην κεντρική Πλατεία του Όρμου Κορθίου, συνδιοργανώνουν εκδήλωση προς τιμή των Πλοιάρχων της Ακτοπλοΐας και των Πλοιοκτητών των πλοίων που εξυπηρετούν την Άνδρο.
Στην εκδήλωση θα βραβευθούν για την ναυτοσύνη τους και τη συνεισφορά τους στην ευημερία του νησιού, οι εν ενεργεία και μη Πλοίαρχοι της Ακτοπλοΐας της Άνδρου, καθώς και οι πλοιοκτήτες των πλοίων της γραμμής.
Θα απονεμηθούν Τιμητικές Διακρίσεις και στους εκλιπόντες Πλοιάρχους, τις οποίες θα παραλάβουν οι συγγενείς τους.
Τιμητικές Διακρίσεις θα απονεμηθούν επίσης, σε Συλλόγους, Ενώσεις και άτομα που υπηρετούν την Ανδριώτικη ναυτιλία και βοηθάνε το νησί μας.
Την εκδήλωση θα κλείσει με τον μοναδικό του τρόπο ο Νίκος Οικονομίδης με την ορχήστρα του, θα τραγουδήσει νησιώτικα η Κυριακή Σπανού, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου “ΧΟΡΕΥΑΝΔΡΟΣ” και ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Διαβάστε επίσης:
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΕΝΕΝ: Σύσκεψη για τα προβλήματα των ναυτικών στα RO/RO με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων
- Η MSC πήρε πέντε επιβατηγά πλοία της Moby σε πλειστηριασμό με 229,9 εκατ. ευρώ
- Τελευταία ευκαιρία για το επίδομα θέρμανσης – Ποιοι πρέπει να τρέξουν να υποβάλουν αίτηση τις επόμενες 48 ώρες
- Αλέξης Τσίπρας: Το μανιφέστο της «Ιθάκης» – Έρχεται νέο κόμμα στον ορίζοντα;