ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι κάνει ο κ. Χρήστος Πετρόχειλος της Kiefer στο Νταβός – Στην αγορά από φέτος τα ρομπότ της εταιρείας
Οριοθετήθηκε, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Ρούτσι του δήμου Μεγαλόπολης, της Αρκαδίας.
Παράλληλα, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την αστυνομία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο Λεύκτρου-Σπάρτης, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου-Σπάρτης.
Η κυκλοφορία είχε διακοπεί χθες το βράδυ, για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της φωτιάς στην περιοχή Ρούτσι, του Δήμου Μεγαλόπολης, της Αρκαδίας, η οποία πλέον έχει οριοθετηθεί.
Δύσκολη νύχτα πέρασαν και στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας όπου ξέσπασε πύρινο μέτωπο στην περιοχή Ρούτσι.
Δύο ελικόπτερα ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας να πραγματοποιούν ρίψεις νερού πάνω από το μέτωπο της φωτιάς.
Παράλληλα, οι ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Νωρίτερα, στο σημείο επιχειρούσαν 87 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, ενώ το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.
Διαβάστε επίσης:
Πύρινη κόλαση σε Παλλήνη, Ανθούσα, Πεντέλη, Ντράφι και Γέρακα – Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Βρανοπούλου: Μια συνειδητή διεκδίκηση χώρου
- Mononews Health 20: Οι 20 πιο επιδραστικοί επιστήμονες Υγείας του 2025
- Τα σενάρια για την Alpha Bank μετά τη νέα δήλωση του Αντρέα Ορσέλ και την μεγάλη πτώση της μετοχής κατά 5,5%
- Η Δέσποινα Τσαγγάρη «συστήνεται» στην αγορά με πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ και πολυεθνικές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.