ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα ληστείας έπεσε υπάλληλος εταιρείας, από τον οποίο άγνωστοι απέσπασαν, με τη χρήση σωματικής βίας, τσάντα με 22.000 ευρώ.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που το θύμα έβγαινε από το όχημά του.
Κατά πληροφορίες, οι δράστες ήταν τρεις και με τη λεία ανά χείρας τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.
Διαβάστε επίσης:
Ρέθυμνο: Φωτιά στην Κρύα Βρύση – Εκκενώνεται ο οικισμός Ορνέ
Καύσωνας: Κόκκινος συναγερμός για ακραίες θερμοκρασίες στη Βρετανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάπας Λέων: Με αναφορές στην Τεχνητή Νοημοσύνη η πρώτη του «παπική εγκύκλιος» – Πότε θα ανακοινωθεί
- Emily in Paris: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Μύκονο – Δείτε πλάνα
- ΚΥΣΕΑ: Πράσινο φως για τις ιταλικές φρεγάτες Bergamini – Επιστρέφουν οι Patriot από Κάρπαθο
- Μελέτη ICAP CRIF: Στο 25% η διείσδυση των private label προϊόντων την περίοδο 2024-2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.