• Business

    Με τη Wolt, οι προσφορές για φαγητό δεν εξαντλούνται ποτέ!

    • NewsRoom

    Πριν ακόμα συμπληρώσει τέσσερα χρόνια από την είσοδό της στην Ελλάδα, η Wolt έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς με παρουσία σε Αθήνα και έξι ακόμη μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, το Βόλο, το Ηράκλειο και τα Χανιά.

    Έχοντας γίνει η αγαπημένη εφαρμογή delivery, η Wolt συνεχώς εμπλουτίζει τις προσφερόμενες επιλογές, διευρύνοντας την γεωγραφική της κάλυψη αλλά και τον κατάλογο των διαθέσιμων εστιατορίων και υπηρεσιών.

    Το delivery φαγητού ή καφέ παραμένει ανάμεσα στις κορυφαίες συνήθειες των Ελλήνων, είτε βρίσκονται στο σπίτι είτε στο γραφείο. Ωστόσο, αυτό που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια είναι ότι ολοένα και περισσότεροι Έλληνες μεταφέρουν τις παραγγελίες τους σε ψηφιακό περιβάλλον, αναζητώντας προσιτές τιμές και προσφορές. Και η Wolt αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς παρέχει πλήθος μοναδικών προσφορών και εκπτώσεων. Οι πελάτες της εφαρμογής μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε αμέτρητες οικονομικές επιλογές και λαχταριστές προσφορές, οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς, αυξάνοντας την απόλαυση σε συμφέρουσες τιμές.

    Έχοντας ως στόχο να φέρνει στην πόρτα των πελατών της ό,τι τους φέρνει χαρά, η Wolt εμπλουτίζει συνεχώς το δίκτυο των συνεργαζόμενων εστιατορίων με γεύσεις που ικανοποιούν ένα ευρύ φάσμα διατροφικών lifestyle, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και τις συμπεριφορές των σύγχρονων καταναλωτών. Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, οι πελάτες της Wolt μπορούν να υποδεχτούν στην τοποθεσία της προτίμησής τους, παραδοσιακά ή μοντέρνα πιάτα της μεσογειακής ή έθνικ κουζίνας, πεντανόστιμο comfort και street food, plant-based συνταγές και vegan επιδόρπια, αλλά κι ευφάνταστες gourmet δημιουργίες από διακεκριμένα εστιατόρια, μεταξύ αναρίθμητων επιλογών στην εφαρμογή.

    Καθημερινά, μία σειρά από οικονομικές τιμές και μοναδικές προσφορές συμπληρώνει τη γευστική παλέτα των διαθέσιμων επιλογών στην εφαρμογή της Wolt. Γρήγορα και χωρίς κανέναν κόπο, οι πελάτες της εφαρμογής μπορούν να εντοπίσουν πολλαπλούς συνδυασμούς για τις αγορές τους, από εκπτώσεις έως και -50%, προσφορές 1+1, καθημερινά Happy Hours, προσφορές -30% για την πρώτη παραγγελία σε επιλεγμένα πιάτα από συγκεκριμένα εστιατόρια, ανάμεσα σε έναν ανεξάντλητο αριθμό από δυνατά combos.

    Με τη σταδιακή ενσωμάτωση στη Wolt ολοένα και περισσότερων χώρων εστίασης για διανομή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, από Δευτέρα έως και Κυριακή, οι επιλογές των πελατών της εφαρμογής πολλαπλασιάζονται διαρκώς. Από την άνεση του καναπέ ή του γραφείου τους, οι πελάτες της Wolt μπορούν ανά πάση στιγμή να προμηθευτούν όλα όσα χρειάζονται για μία αξέχαστη και ταυτόχρονα οικονομική εμπειρία. Με σύμμαχο τη Wolt, μπορούν να απολαύσουν τον ελεύθερο τους χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και γεύσεις που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, απλά και οικονομικά!