ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ η επένδυση του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στις νέες εγκαταστάσεις, που εγκαινιάστηκαν χθες στον Γέρακα.
Πρόκειται για τον χώρο του πρώην εργοστασίου της Beiersdorf Hellas (Nivea), το οποίο εξαγοράστηκε το 2021 και πλέον εκεί έχει μεταστεγαστεί η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΒΙΑΝ Α.Ε.
Στη νέα μονάδα μεταφέρεται τμήμα της συσκευασίας, όλες οι αποθήκες των εταιρειών, καθώς και υποστηρικτικές υπηρεσίες. Ειδικότερα οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν αποθήκες με συνολικό εμβαδόν περίπου 9.000 τ.μ. και χωρητικότητα ως και 10.000 παλέτες προϊόντων. Παράλληλα συσκευάζονται και αποθηκεύονται περίπου 500 κωδικοί και προετοιμάζονται για διανομή σε 5.750 φαρμακεία ανά την Ελλάδα.
Εκτιμάται δε ότι οι παραγγελίες προς το δίκτυο των φαρμακείων θα αγγίζουν τις 60.000 σε ετήσια βάση.
Οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν επιπλέον και Τμήμα Επικόλλησης ετικετών ΕΟΦ με πέντε γραμμές ετικετοκόλλησης, εκπαιδευτικούς χώρους και αρκετούς βοηθητικούς χώρους, αλλά και νέα γραφεία και εξωτερικούς κήπουςγια τους 225 εργαζομένους.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καταγγελία-σοκ από τον Στασινό: Υπάλληλος πολεοδομίας ζήτησε «φακελάκι» 50.000 ευρώ
- Αγωνία για το πλήρωμα και το πλοίο Hellas Aphrodite
- Ρωσία: Ζητεί διευκρινήσεις από Βούτσιτς και ΗΠΑ
- Γεωργιάδης: Κάτω από 15% το clawback το πρώτο 3μηνο του 2026 – Σε ισχύ οι διαγνωστικοί και οι χρονικοί περιορισμοί που ζητούν οι ιατροδικαστές εδώ και χρόνια