ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, η οποία κατέστη δυνατή με την άρση του τουρκικού βέτο, θα κάνει τη Συμμαχία “πιο ισχυρή και πιο ασφαλή”, δήλωσε απόψε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Είναι “μια φανταστική είδηση την ώρα που αρχίζουμε την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ”, έγραψε ο Μπόρις Τζόνσον στο Twitter.
“Η συμμετοχή της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ θα κάνει τη λαμπρή συμμαχία μας πιο ισχυρή και πιο ασφαλή”, δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Διαβάστε επίσης
Μπόρις Τζόνσον: «Δύσκολες συζητήσεις» με την Τουρκία για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσίπρας: Έρχεται η νέα πλατφόρμα «Διαφάνεια» – «Τελικά πόσο διαυγής είναι η Διαύγεια;»
- Ο χάρτης της επαναστατημένης Ελλάδας σε ένα χρυσό ρολόι –Κειμήλια σε δημοπρασία
- ΥΠΕΝ: Πρόγραμμα 30 εκατ. ευρώ για σύνδεση κατοικιών με αποχέτευση – Έως 1.300 ευρώ η επιδότηση
- Επιστρέφουν στην Ερυθρά Θάλασσα Maersk και Hapag-Lloyd
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.