ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την στοχοποίηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη.
Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».
Διαβάστε επίσης
Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με ΙΝΚΑ και Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Δεν θα παρατείνουν την προσωρινή αναστολή κυρώσεων στο πετρέλαιο της Ρωσίας
- Ο στρατός των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως εμπόδισε 10 πλοία να φύγουν από ιρανικά λιμάνια
- Γ. Μυλωνάκης: Τι είπε στο Mononews ο γιατρός που τον χειρούργησε – Η «συκοφαντία» που τον λύγισε και το SMS
- Ο Μυστακίδης θέλει τον ΠΑΟΚ στα σαλόνια! Έγινε πράξη το αίτημα για συμμετοχή στην EuroLeague
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.