ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λιγες ημέρες φαίνεται ότι απομένουν έως ότου η Credit Agricole να ακυρώσει την διαδικασία πώλησης της Credicom. Οπως έχει αναφερθεί ο Γαλλικός όμιλος στην περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η μεταβίβαση της θυγατρικής της στην Ελλαδα τότε θα σταματήσει οποιαδήποτε ενέργειες μεταβίβασης της. Το μείζον ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί καθυστερούν οι διαδικασίες μεταβίβασης της στην Atlas Capital. Το εγχείρημα το τρέχει ο τέως διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Άνθιμος Θωμόπουλος.
Οπως είναι γνωστό η Atlas Capital έχει εκδηλώσει σημαντικό ενδιαφέρον και θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 110 εκατ. ευρώ. Ομως η CreditCom η οποία διαθέτει τραπεζική άδεια χρειάζεται και άδεια για την αποδοχή καταθέσεων. Την άδεια αυτή πρέπει να την χορηγήσει η Τραπεζα της Ελλαδος κάτι που όπως φαίνεται έως τώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Τραπεζικες πηγές αναφέρουν ότι είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθούν και οι τυπικές διαδικασίες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Αθανασίου (σπάνια νοσήματα): Η γενετική πρόληψη εξοικονομεί έως και 15 ευρώ για κάθε 1 ευρώ επένδυσης
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Καλλίνικου: Το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, η Ελευσίνα και η εμπλοκή του DFC
- Αποζημίωση για τις καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη: Η απόφαση-σταθμός που θα κοστίσει ακριβά στο Δημόσιο
- Πάνω από 350 πλοία και 6.000 ναυτικοί εγκλωβισμένοι στα Στενά του Ορμούζ και στον Περσικό κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.