ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρκαγιά ξέσπασε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου σε εργοστάσιο χρωμάτων επί της οδού Σχίνων στον Δήμο Αχαρνών.
Λόγω των υλικών, υπάρχει αρκετή καύσιμη ύλη, γεγονός που δυσχεραίνει τις προσπάθειες των δυνάμεων κατάσβεσης.
Επί τόπου βρέθηκαν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ υπάρχει και συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σχινων από το ύψος της Αθιγανου έως το ύψος Τατοΐου.

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πορτογαλία: Έκτακτο πακέτο βοήθειας 2,5 δισ. ευρώ μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Κριστίν
- Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Σε «πλατεία Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια» μετονομάστηκε η πλατεία Δημαρχείου
- Υπουργείο Υγείας: Νέα δωρεάν προγράμματα πρόληψης κατά της παχυσαρκίας και της νεφρικής δυσλειτουργίας
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οργή για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη – «Παίκτες, Προπονητές, να παραιτηθείτε όλοι σας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.