ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέμπη: Ο Άρειος Πάγος ζητά παραπομπή Τριαντόπουλου – Αγοραστού σε Ειδικό Δικαστήριο για την αλλοίωση του χώρου του δυστυχήματος
Περιπετειώδης ήταν η πτήση που είχε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, καθώς το αεροπλάνο «έπεσε» σε καταιγίδα.
Ο υπουργός μαζί με στελέχη του υπουργείου, αλλά και τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, επέβαιναν σε αεροπλάνο που ξεκίνησε από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, το αεροπλάνο ενώ ήταν στη μέση της διαδρομής «έπεσε» σε καταιγίδα με αποτέλεσμα να προκληθούν ισχυρές αναταράξεις.
Λίγο αργότερα, ο καιρός βελτιώθηκε και το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Μυτιλήνη γύρω στις 22:20.
Φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από το σημερινό του πρόγραμμα στο νησί μοιράστηκε ο ίδιος ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στον λογαριασμό του στο Instagram.
Δείτε φωτογραφίες:


Διαβάστε επίσης:
Η Air Albania συνδέει την Αθήνα με τα Τίρανα με 4 πτήσεις την εβδομάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Πούτιν στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μαϊάμι
- Γεωργιάδης: «Θα απαγορεύσω τις παραπλανητικές διαφημίσεις» για εναλλακτικές θεραπείες – Αιχμές κατά Πολάκη και Καρυστιανού
- Πέθανε ο δήμαρχος Αντιπάρου Αναστάσιος Φαρούπος – Αδιευκρίνιστα τα αίτια
- Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξηγεί τη λειτουργία του ειδικού λογαριασμού «κουμπαράς για τη νέα γενιά»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.