ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Τσιάρας στο mononews: Το σχέδιο μας για τα αγροτικά προϊόντα που πλήττονται από τους δασμούς Τραμπ
Παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, αναμένεται να υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο θέμα της αναζήτησης ενδεχόμενων πειθαρχικών ευθυνών ιατροδικαστών, που χειρίστηκαν σε αρχικό στάδιο τις υποθέσεις θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.
Πλημμελής εξέταση
Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο πόρισμα των ιατροδικαστών φέρεται να καταγράφονται ιατροδικαστικές πλημμέλειες, που οι ειδικοί συνδέουν χρονικά πριν από τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας που έχει οδηγήσει στη φυλακή, με σύμφωνη γνώμη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.
Ο υπουργός, με βάση τις αρμοδιότητες που του παρέχει ο νόμος, έχει δικαίωμα να ζητήσει πειθαρχική έρευνα που θα διενεργηθεί από τον προϊστάμενο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Villa Roc Fleuri: Η βίλα του «Τζέιμς Μποντ» πωλείται για 23,5 εκατ. ευρώ
- Νέους ενεργειακούς σχεδιασμούς στην Ευρώπη οδηγεί η Γερμανία: Τι αλλάζει
- Εθνική Τράπεζα: Υπέρβαση προσδοκιών και αναβαθμισμένοι στόχοι τιμών
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο που η γενιά μας θα περηφανεύεται γιατί θα το αφήσει παρακαταθήκη
