ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Τεράστιο λάθος” χαρακτήρισε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας Γκραντ Σαπς τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει για αυτήν την εβδομάδα οι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποιώντας ότι ο κόσμος δεν θα μπορεί να πάει στα προγραμματισμένα ραντεβού του στα νοσοκομεία, οι μαθητές στις εξετάσεις του σχολείου ή γενικότερα ο κόσμος στη δουλειά του.
Περισσότεροι από 50.000 εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους θα κατέβουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις στις 21, 23 και 25 Ιουνίου, διαμαρτυρόμενοι για το πάγωμα μισθών και περικοπές θέσεων εργασίας.
Θα πρόκειται για την μεγαλύτερη κινητοποίηση στον τομέα εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, σύμφωνα με το συνδικάτο εργαζομένων στον τομέα των μεταφορών Rail, Maritime and Transport Workers (RMT).
“Είναι καταστροφικό, και δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς στον σιδηρόδρομο”, δήλωσε ο Σαπς στο Sky News.
“Δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα σ’αυτό”, πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Αυτά είναι τα έργα που θα αποσυμφορήσουν την Αττική – Τι θα γίνει με τον ΒΟΑΚ
- Sinsay: Τι τζιράρει στην Ελλάδα η «πολωνική Zara» που ανοίγει ένα κατάστημα τον μήνα