ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι διοικήσεις των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή αξιολογούν το ενδιαφέρον μεγάλων διεθνών επενδυτών για ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, χωρίς προς το παρόν να έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη προς ανακοίνωση, αναφέρουν με ανακοίνωσή τους οι δύο εταιρείες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, οι εταιρείες ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. σημειώνουν προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού τα ακόλουθα:
Όπως έχει αναφερθεί από τις Διοικήσεις και των δύο εταιρειών στο πλαίσιο επίσημων εκδηλώσεων ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού (π.χ. ενημερώσεις αναλυτών για τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του 2021, lnνestor Day ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ), η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ έχει γίνει και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αποδέκτης του ενδιαφέροντος μεγάλων διεθνών επενδυτών. Το ενδιαφέρον αυτό αξιολογείται, χωρίς προς το παρόν να έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη προς ανακοίνωση. Στο πλαίσιο της πάγιας τακτικής των δύο εταιρειών, για ο,τιδήποτε νεότερο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Απέναντι στους επικίνδυνους λαϊκισμούς του κ. Τσίπρα, η κυβέρνηση απαντά με πράξεις που στηρίζουν τους πιο αδύναμους
- Κριστίν Λαγκάρντ: Μεταξύ του «πολύ νωρίς» ή του «πολύ αργά» η ΕΚΤ
- Σταύρος Παπασταύρου: Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θωρακίζει την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ήρεμα νερά σημαίνουν ελεύθερα νερά, όπου κυριαρχεί το Διεθνές Δίκαιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.