ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» μεταφέρθηκαν λίγο πριν το μεσημέρι η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου για εξετάσεις.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το πρωί οι δύο κρατούμενες παραπονέθηκαν ότι ένιωθαν αδιαθεσία και αδυναμία.
Για τον λόγο αυτό, με ισχυρή συνοδεία αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, διακομίστηκαν στο «Σωτηρία» το οποίο εφημερεύει.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, περιμένουν να υποβληθούν προληπτικά σε μια σειρά εξετάσεων, προκειμένου να αποφανθούν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχάροβα: Αποκάλεσε τον Καποδίστρια «Ρώσο πολιτικό», καμία αναφορά στην ελληνικότητά του
- Χρίστος Δήμας: Ο Μετροπόντικας «Αθηνά» της Γραμμής 4 του Μετρό ολοκλήρωσε τη διαδρομή του
- Αποστολάκη: «Όσα φέρεται να έκανε ο κ. Παναγόπουλος δεν θα μπορούσαν να έχουν συμβεί χωρίς κυβερνητική κάλυψη»
- Απίστευτος ο Παναγόπουλος: Δήλωσε πως έφτιαξε την πισίνα στην Αρκαδία για την σύζυγό του – Τι είχε αποκαλύψει η Απογευματινή το 2024 για την πολυτελή βίλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.