ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει καθημερινά, ότι δεν πιστεύει στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Και επισημαίνει: «Το έδειξε έμπρακτα όταν κυβερνούσε, με το παραδικαστικό κύκλωμα που έφτιαξε, το αποδεικνύει σήμερα με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη και με τις απειλές που εκτοξεύουν στελέχη του για “την επόμενη φορά που θα είναι αλλιώς”.
Η Νέα Δημοκρατία σέβεται απολύτως την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ενώπιον της οποίας βρίσκονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορίες για πλημμελήματα και κακουργήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Και περιμένουμε την ετυμηγορία της», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Διαβάστε επίσης
Πρόωρες εκλογές – Τα δύο παραδείγματα Σημίτη που δείχνουν την ημερομηνία και η «ζαριά» του Μητσοτάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.