ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ύπαρξη καπνού τόσο στην καμπίνα των επιβατών όσο και στο θάλαμο της διακυβέρνησης διέκοψε τη διαδικασία της τροχοδρόμησης αεροπλάνου τύπου ATR 72-600 της Olympic Air στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.
Το αεροπλάνο αναχωρούσε στις 3.20 σήμερα το μεσημέρι με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Αθήνας και σε αυτό επέβαιναν 68 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η ύπαρξη του καπνού, η διαδικασία τροχοδρόμησης διακόπηκε και δόθηκε εντολή εκκένωσης του αεροσκάφους.
Επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης και σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ο καπνός πιθανόν να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα που με το σβήσιμο των κινητήρων για να διακοπεί η διαδικασία της τροχοδρόμησης δεν εξελίχθηκε σε φωτιά.
Το αεροσκάφος το οποίο έφτασε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, λόγω καθυστερημένης άφιξης του στην Αθήνα από άλλο δρομολόγιο, παραμένει στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης για να ελεγχθεί από τεχνικό της εταιρείας. Οι επιβάτες πραγματοποιούν το ταξίδι τους με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Η επιτροπή Ανταγωνισμού θα ελέγξει τις τιμές στην αγορά λιανικής πώλησης καυσίμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλενα Τσάγκαρη (πρόεδρος ΕΚΕΑ) στο mononews: Τι συμβαίνει με το σύστημα αιμοδοσίας, πώς θωρακίζεται η χώρα
- Η Eurobank στο παγκόσμιο τραπέζι της AI – Τι είδε ο Σταύρος Ιωάννου στην Ινδία
- Οι «μάχες» για τις μονάδες απορριμμάτων – Οι όμιλοι που διεκδικούν έργα 500 εκατ. και η Μεσόγειος ΑΕ
- Airbnb: Κληρονομείται το ακίνητο, δεν κληρονομείται η άδεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.