ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Αλεξέι Παραμόνοφ, διευθυντής του τομέα ευρωπαϊκών υποθέσεων του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, υπογράμμισε σήμερα ότι η χώρα του, βλέπει θετικά τις προσπάθειες που καταβάλλει το Βατικανό για τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
Πιο αναλυτικά, ο Παραμόνοφ υπογράμμισε:
«Η ηγεσία του Βατικανού δήλωσε κατ΄επανάληψη ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια για την επίτευξη της ειρήνης και τον τερματισμό των εχθροπραξιών στην Ουκρανία. Οι δηλώσεις αυτές επιβεβαιώνονται και στην πράξη. Διατηρούμε ανοικτό και κατ΄ιδίαν διάλογο, σε μια σειρά θεμάτων, ιδίως σε ό,τι αφορά την ανθρωπιστική κατάσταση στην Ουκρανία».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Λόιντ Όστιν: Σημαντικό βήμα η συνάντησή μου με τον Κινέζο υπουργό Άμυνας
Πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας λέει πως δεν αναγνωρίζει πλέον τον Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι τρέχει με την Κεφαλογιάννη, γιατί πήγε ο Πανάρας στη Βουλή, ο Ψηλός, η Σοφία και τα fake news, ο Τασούλας και ο Καρυωτάκης και ελληνικά Rafale στη Μέκκα
- Οι αγορές αψηφούν προσώρας τις πολεμικές ιαχές – Εστιάζουν στα εταιρικά αποτελέσματα και τα επιτόκια
- Η εντιμότητα των πολιτικών και το παράδειγμα της Ρουμανίας
- Η νέα επίδειξη πλούτου είναι το γραμμωμένο γυναικείο μπράτσο