ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κινηματογραφική ληστεία στα γραφεία μιας από τις πιο μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Βούλας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν το κτήριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία μιας εκ των πιο μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Βούλας.
Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ οι ληστές που φορούσαν κουκούλες ακινητοποίησαν τον φύλακα του τριώροφου κτηρίου το οποίο στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή.
Κάποια στιγμή εντόπισαν χρηματοκιβώτια τα οποία άρπαξαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μόλις οι κουκουλοφόροι ληστές έφυγαν από το κτήριο ο φύλακάς του, ο οποίος είναι και ο μοναδικός μάρτυρας για την ώρα, κατάφερε να ενημερώσει την Άμεση Δράση για τη ληστεία.
Την υπόθεση θα αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας και το πρώτο που θέλουν να δουν είναι υπάρχουν κάμερες στο σημείο και αν έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών ή τη διαφυγή τους μετά τη ληστεία.
Διαβάστε επίσης
Παρίσι: Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του οίκου Chanel
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Motor Oil: Η Optima βλέπει ιστορικό ρεκόρ κερδοφορίας – Παραμένει top pick
- Ορμούζ και κλιματική αλλαγή εκτινάσσουν στα ύψη το κόστος των θαλάσσιων μεταφορών
- Μέση Ανατολή: Στα 510.000 δολάρια την ημέρα αυξήθηκαν τα κέρδη των υπερδεξαμενόπλοιων
- Back to School 2026 στο Πλαίσιο: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη Επιστροφή!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.