ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου, το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα μιλήσει στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά με θέμα «Πορεία και προοπτική της ελληνικής οικονομίας και η κομβική συμβολή της ναυτιλίας στην ανάπτυξη».
Το υπουργό θα προλογίσει η πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Ειρήνη Νταϊφά, ενώ οι εφοπλιστές θα θέσουν και ερωτήματα σχετικά με την λειτουργία των ναυτιλιακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης:
Απομακρύνθηκε το 13ο επικίνδυνο-επιβλαβές πλοίο από την Ελευσίνα
Ντηνιακός: Το τμήμα του ΣτΕ ουδέποτε έθεσε θέμα τυπικής αρμοδιότητας για το Ναυπηγείο Σκαραμαγκά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.