Η Παπαστράτος επιταχύνει το ταξίδι της για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο.
Κάνει πράξη τη δέσμευσή της να επενδύει στην κατηγορία των καινοτόμων (χωρίς καύση) προϊόντων, εναλλακτικών του τσιγάρου, με στόχο μέχρι το 2023 το 75% των καθαρών εσόδων της να προέρχεται από αυτά – και κυκλοφορεί τη συσκευή ατμίσματος IQOS VEEV. Με το προϊόν αυτό, η Παπαστράτος εισέρχεται δυναμικά και στην αγορά του ατμίσματος.
Το IQOS VEEV σχεδιάστηκε στην Ελβετία και για την παραγωγή του απαιτήθηκαν περισσότερα από έξι χρόνια ενδελεχούς επιστημονικής Έρευνας και Ανάπτυξης. Πρόκειται για μία συσκευή ατμίσματος «κλειστού τύπου», στην οποία το υγρό αναπλήρωσης κυκλοφορεί σε προγεμισμένες, κλειστές κάψουλες.
Με αφορμή την κυκλοφορία του IQOS VEEV στην ελληνική αγορά, η Γενική Διευθύντρια Marketing & Digital, κυρία Κωνσταντίνα Ψαρράκου, δήλωσε: «Όπως έχουμε αποδείξει στην πράξη, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιο μας σε μη καιόμενα προϊόντα, από διαφορετικές κατηγορίες, τα οποία θα προσφέρουν ένα εύρος επιλογών σε νέες τεχνολογίες, γεύση και τιμή για όσους καπνιστές δεν διακόπτουν το κάπνισμα. Με τον τρόπο αυτό θα επιταχύνουμε την επίτευξη ενός κόσμου χωρίς τσιγάρο».
- Λίλιαν Βιλδιρίδη στο mononews για την αξιολόγηση του ΕΣΥ: Η μεγαλύτερη πρόκληση, η συμμετοχή και ο στόχος
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Ελλάκτωρ, ΙΝΤΕΚ, ΟΠΑΠ, ΠΛΑΘ, Diana, Exxon
- Metlen: Oλο το παρασκήνιο της εντυπωσιακής αποδοχής της δημόσιας πρότασης – Οι προσωπικές επαφές και οι εισροές 360 εκατ.
- Ο ενθουσιασμός για μετοχές, όλα τα μυστικά της Metlen και τι θα γίνει σήμερα, ο Λύκος και το λαγούμι, η επιτυχία της StiQ, οι άγνωστοι μικροεφοπλιστές, και το σχόλιο του ολιγάρχη για το νέο σκάφος του Νouveau
