ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έσβησε τελικά η φωτιά που είχε ξεσπάσει σε νταλίκα στην Αττική Οδό, στην έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης, ενώ κατά στην υγεία του είναι ο οδηγός. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ενώ σύμφωνα με τον οδηγό η πυρκαγιά ξέσπασε σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, όμως δεν έχει διακοπεί.
Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσβησαν τη φωτιά από την οποία καταστράφηκε ο τράκτορας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φορτίο της νταλίκας ήταν αλεύρι και η φωτιά ξεκίνησε από το διαμέρισμα του κινητήρα.


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.