ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το super colpo του Ορσέλ με την Alpha, το ταγκό των Βιοχάλκο, ΓΕΚ, ΜΟΗ, ΟΤΕ, 3Ε, τι συμβαίνει με Φέσσα και Φουρλή, τα μυστικά ραντεβού Εξάρχου, γιατί χαίρεται το ΜΜ, οι συζητήσεις της Κοσιώνη με τον Κυριακού και τι θα κάνει ο Χατζηνικολάου
Αιχμές κατά του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ άφησε η τουρκική πρεσβεία, μετά τις δηλώσεις του περί ελληνοτουρκικού πολέμου που αποφεύχθηκε το 2020.
Συγκεκριμένα, η τουρκική πρεσβεία, η οποία εκφράζει ενόχληση, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον Πάιατ, υποστηρίζει ότι ένα από τα μεγαλύτερα «αμαρτήματα» για έναν διπλωμάτη είναι να ξεχνά τις θέσεις της πατρίδας του και να υιοθετεί αυτές της χώρας που τον φιλοξενεί.
«Ένα από τα ατυχή αμαρτήματα στην πρακτική της διπλωματίας λέγεται ‘going native’ (‘γίνομαι ντόπιος’). Συμβαίνει όταν ξεχνάς τις θέσεις της χώρας σου και υιοθετείς αυτές των οικοδεσποτών σου», αναφέρεται στο tweet.
Διαβάστε επίσης:
Τζέφρι Πάιατ: Πώς αποφύγαμε τον ελληνοτουρκικό πόλεμο το καλοκαίρι του 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου από το 2019 έως σήμερα
- Από τους μικροδορυφόρους, στη βιομηχανία του Διαστήματος – Το ελληνικό σχέδιο των 350 εκατ. ευρώ
- Καιρός: Ισχυρά μελτέμια με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία
- Θεμιστοκλέους: Το ΕΣΥ έχει σήμερα το περισσότερο προσωπικό που είχε ποτέ – Ανοίγει άμεσα η πλατφόρμα για προσλήψεις επικουρικών νοσηλευτών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.