ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δει ενδείξεις ότι ορισμένες ρωσικές δυνάμεις εγκαταλείπουν την ουκρανική πόλη Μαριούπολη και κινούνται βορειοδυτικά, καθώς οι μάχες για την κατάκτηση του λιμανιού συνεχίζονται, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.
Ο αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι εκτός από την εκπαίδευση των ουκρανικών δυνάμεων στη χρήση των πυροβόλων Howitzers, συνεχίζεται η εκπαίδευση εκτός Ουκρανίας στη χρήση των κινητών συστημάτων ραντάρ και στα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού M113.
«Δεν προτίθεμαι να μπω σε λεπτομέρειες σε ποια χώρα ή πού γίνεται αυτή εκπαίδευση», πρόσθεσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Έρευνα σε βάρος 10 Ρώσων στρατιωτών για εγκλήματα πολέμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Μάντζος: «Σχεδιάζουμε μαζί την Ελλάδα που αξίζουμε, με τα πιο φωτεινά χρώματα»
- Σκληρή επίθεση Βενιζέλου στην κυβέρνηση για τις υποκλοπές
- Hellenic Train: Αλλαγές δρομολογίων αύριο 29/3 στον Προαστιακό Πάτρας λόγω Ημιμαραθωνίου
- Τραγικός επίλογος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.