ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Περιβαλλοντικό Κίνημα Ελευθερίας του Ρόμπερτ Γκόλομπ φαίνεται ότι κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στη Σλοβενία, καθώς, σύμφωνα με ένα exit poll του πρακτορείου Mediana, συγκεντρώνει ποσοστό 35,8% και προηγείται με μεγάλη διαφορά από το συντηρητικό Σλοβενικό Δημοκρατικό Κόμμα (SDS) του απερχόμενου πρωθυπουργού Γιάνες Γιάνσα.
Το SDS συγκεντρώνει ποσοστό 22,5%.
Όποιο κόμμα και αν κερδίσει τις εκλογές θα χρειαστεί να αναζητήσει εταίρους μεταξύ των άλλων κομμάτων ώστε να σχηματίσει κυβέρνηση. Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της Αριστεράς έχουν αποκλείσει την πιθανότητα να στηρίξουν έναν κυβερνητικό συνασπισμό του οποίου θα ηγείται το SDS.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Γαλλικές εκλογές: Στο 28% εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κυμανθεί η αποχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ιστορικό deal στο NBA – Aφήνει τους Μιλγουόκι Μπακς για τους Μαϊάμι Χιτ
- Σεισμός 4,1 βαθμών Ρίχτερ στο Προκόπι Ευβοίας
- Ντόναλντ Τραμπ: «Θα κάνω ό,τι πρέπει να κάνω» εάν το Ιράν δεν τηρήσει τη συμφωνία
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.