ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ρωσική Gazprom ανακοίνωσε σήμερα πως συνεχίζει να προμηθεύει φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας την Κυριακή, σύμφωνα με τα αιτήματα των ευρωπαίων καταναλωτών.
Όπως αναφέρει το Reuters, οι αιτήσεις ανήλθαν σε 51,7 εκατ. κυβικά μέτρα για τις 24 Απριλίου, από 48,6 εκατομμύρια κυβικά μέτρα στις 23 Απριλίου.
Διαβάστε επίσης
Φυσικό αέριο: Στο χαμηλότερο επίπεδο από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία η τιμή στην Ευρώπη
Gazprom Neft: Η ιστοσελίδα δέχτηκε επίθεση από χάκερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Eξαγοράζει την Joule, εταιρεία λογισμικού βελτιστοποίησης της διαχείρισης έργων ΑΠΕ
- Alibaba: Nέα πλατφόρμα «όλα σε ένα» με χρήση AI για επιχειρήσεις εκτοξεύει τη μετοχή
- Μύρων Τσατσάκης: Νεκρός ο αρχιμηχανικός του Bulker “Minoan Dignity” της Modion από επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
- Ψάθα: Στο Τατόι τα συντρίμμια από την συντριβή των δύο ελικοπτέρων – «Νομίζαμε ότι χτυπήσαμε καλώδια»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.