ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών τιμώρησε τελικά τον Γουίλ Σμιθ, νικητή του φετινού Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου, για το χαστούκι του στον κωμικό Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της 94ης απονομής των βραβείων.
Η Ακαδημία απέκλεισε τον ηθοποιό από τις τελετές απονομής των βραβείων καθώς και από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της για τα επόμενα 10 χρόνια.
Ο Σμιθ θα κρατήσει το Όσκαρ που κέρδισε, ενώ θα παραμένει επιλέξιμος για μελλοντικές υποψηφιότητες στα κινηματογραφικά βραβεία.
Το 54μελές διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας συνεδρίασε εκτάκτως το πρωί της Παρασκευής για να αποφασίσει τι μέτρα θα λάβει κατά του Σμιθ. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα, όταν ο Σμιθ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από μέλος της οργάνωσης, αναμενόταν να αντιμετωπίσει την αναστολή ή την αποβολή του, έχοντας παραβιάσει τα πρότυπα συμπεριφοράς που εφάρμοσε η Ακαδημία.
Διαβάστε επίσης:
Γουίλ Σμιθ: Τι συνέβη όταν του ζητήθηκε να φύγει από τα Όσκαρ μετά το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Πάνω από 2.000 αιτήσεις για 1.131 θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ – Το μεγάλο στοίχημα οι νοσηλευτές
- Γιώργος Τσαβλίρης (Tsavliris Group): Eνας old school gentleman πίσω από 3.000 διασώσεις στους πέντε ωκεανούς
- Χανιά: Σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού με 830.000 ευρώ
- Ρέθυμνο: Σπείρα τηλεφωνικών απατών με λεία 50.000 ευρώ – Συνελήφθη 32χρονος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.