ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκαριστικό βίντεο με αστυνομικούς από την ΕΛΑΣ – Έσωσαν άνδρα που ήθελε να βουτήξει από τον 6ο όροφο κτιρίου στον Πειραιά
Πριν προλάβει η Ν. Αμερική να συνέλθει από την αεροπορική τραγωδία στη Βραζιλία, που στοίχισε τη ζωή σε 71 ανθρώπους, ένα ακόμα αεροπλάνο συνετρίβη, αυτή τη φορά στην Κολομβία, όπου τέσσερις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν εμπορικό αεροσκάφος τύπου Boeing 727 δεν κατάφερε να απογειωθεί με συνέπεια ο πιλότος να χάσει τον έλεγχο και να βγει εκτός αεροδιάδρομου.
Στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 6 άτομα, εκ των οποίων διασώθηκε μόνο ένα ενώ σύμφωνα με τις κολομβιανές αρχές, αγνοείται ένας άνθρωπος.
Οι τρεις επιβαίνοντες βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ ο ένας υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Το δυστύχημα συνέβη στο Πουέρτο Καρένιο, κοντά στα σύνορα με τη Βενεζουέλα ενώ το βίντεο είναι ανατριχιαστικό αφού πίσω από το φράχτη έπαιζαν μικρά παιδιά τα οποία εκείνη την ώρα τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους την προσπάθεια απογείωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Ανατροπές της τελευταίας στιγμής – Νόμιμοι τρόποι για να μην πληρώσετε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίδομα θέρμανσης: 9 + 1 καίριες ερωτήσεις βρίσκουν απαντήσεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άστατος καιρός με βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες -Πού θα χιονίσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Θριαμβευτική νίκη του Άντι Μπέρναμ – Αυξάνεται η πίεση στον Στάρμερ
- F1 Mercedes: Να γιατί δεν είχε ρυθμό ο Ράσελ στο τέλος του αγώνα στη Βαρκελώνη
- DryDel Shipping (Κώστας Δελαπόρτας): Παρέλαβε το νεότευκτο Capella και παρήγγειλε ένα Ultramax
- Μάχες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο με καθημερινό Undoxing εμπειριών και προσφορών από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.