ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται με σφοδρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους η κακοκαιρία στην Κρήτη.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας «άνοιξαν οι ουρανοί», ενώ τα ξημερώματα σημειώθηκε και χαλαζόπτωση, ακόμη και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
Στο Οροπέδιο Λασιθίου η χιονόπτωση συνεχίζεται, όπως συνεχίζονται και οι επιχειρήσεις των εκχιονιστικών μηχανημάτων του Δήμου προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι.
«Το χιόνι μέσα στα χωριά φτάνει τους 30 πόντους, ενώ στα υψηλότερα σημεία μπορεί το χιόνι να ξεπερνάει τους 50 πόντους» είπε ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Στεφανάκης.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Υποχωρεί η κακοκαιρία από το απόγευμα
Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Έχετε άδικο, λέει η μητέρα από την Πάτρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.