ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε σήμερα τον ρωσικό στρατό για «εγκλήματα πολέμου» στην Ουκρανία και είπε ότι θα βοηθήσει στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για αυτά.
Υποστήριξε παράλληλα ότι το Κρεμλίνο εξαπολύει αδιακρίτως επιθέσεις στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί σε αυτήν τη σύγκρουση.
«Βλέπουμε ξεκάθαρες αποδείξεις ότι οι ρωσικές δυνάμεις διαπράττουν εγκλήματα πολέμου και βοηθάμε στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για αυτά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι σε συνέντευξη Τύπου.
«Θα συμβάλουμε στην ερευνητική διαδικασία. Όσον αφορά στο τι θα προκύψει, δεν είναι κάτι που μπορεί να κρίνει η ηγεσία του Πενταγώνου», συμπλήρωσε ο Κίρμπι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Η Ζαχάροβα ζητά να βρεθούν αυτοί που βανδάλισαν το μνημείο Σοβιετικών στρατιωτών
Η Ρωσία ζητά να ανταλλάξει 500 Ουκρανούς αιχμαλώτους με Ρώσους21
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι τρέχει με την Κεφαλογιάννη, γιατί πήγε ο Πανάρας στη Βουλή, ο Ψηλός, η Σοφία και τα fake news, ο Τασούλας και ο Καρυωτάκης και ελληνικά Rafale στη Μέκκα
- Οι αγορές αψηφούν προσώρας τις πολεμικές ιαχές – Εστιάζουν στα εταιρικά αποτελέσματα και τα επιτόκια
- Η εντιμότητα των πολιτικών και το παράδειγμα της Ρουμανίας
- Η νέα επίδειξη πλούτου είναι το γραμμωμένο γυναικείο μπράτσο