ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό ομόλογο του Ολεξέι Ρεζνίκοφ είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη της Ελλάδος στην κυριαρχία, ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, επισημαίνοντας ότι η εισβολή και οι αναθεωρητικές ενέργειες της Ρωσίας συνιστούν κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην βοήθεια που παρέσχε από την πρώτη στιγμή η Ελλάδα στην Ουκρανία για στήριξη και σε πνεύμα αλληλεγγύης προς τον ουκρανικό λαό.
Οι δυο υπουργοί συζήτησαν επίσης για την δραματική κατάσταση στις περιοχές της Ουκρανίας όπου διαβιώνει η ελληνική ομογένεια και την ανάγκη παροχής, προς αυτή, ανθρωπιστικού υλικού και αρωγής, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.
Διαβάστε επίσης
Συνάντηση Νίκου Παναγιωτόπουλου – Χουλουσί Ακάρ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Aktor: Γιατί Bofa, Goldman Sachs και UBS εμπιστεύονται τον Εξάρχου κι εγγυώνται την κεφαλαιακή ενίσχυση με 950 εκατ.
- Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
- Γιατί Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι «ψώνισαν» τους καλύτερους της Βαλένθια για τις ομάδες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.