ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ελληνική πρόταση για στήριξη των Ουκρανών μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών έγινε δεκτή από την ΕΕ, όπως σημείωσε, σε ανάρτηση του στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Η πρότασή μας για Task Force για την υποστήριξη της ουκρανικής εκπαιδευτικής κοινότητας έγινε δεκτή από το Συμβούλιο Υπουργών Παιδείας ΕΕ & προχωράει αμέσως η σύστασή της & η δημιουργία πλατφόρμας #Με_σχέδιο στηρίζουμε τους Ουκρανούς μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς. @nkerameus»
Η πρόταση μας για Task Force για την υποστήριξη της ουκρανικής εκπαιδευτικής κοινότητας έγινε δεκτή από το Συμβούλιο Υπουργών Παιδείας ΕΕ & προχωράει αμέσως η σύσταση της & η δημιουργία πλατφόρμας #Με_σχέδιο στηρίζουμε τους Ουκρανούς μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς. @nkerameus
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) March 17, 2022
Διαβάστε επίσης:
Έκτακτη Σύνοδος υπουργών Παιδείας της ΕΕ για τους μαθητές και φοιτητές της Ουκρανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Από 16 Ιουνίου η έναρξη πληρωμής του μερίσματος €0,068 ανά μετοχή
- Οδηγούμε το επαναφορτιζόμενο BYD ATTO 2 DM-i
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στο 14,83% αυξήθηκε η συμμετοχή της Atlasinvest – Στο 59,59% μειώθηκε το ποσοστό της Reggeborgh
- Δήμος Αθηναίων: Προχωρά σε εργασίες ανάπλασης στον Λυκαβηττό με τη υποστήριξη της Airbnb
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.