ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η τρέχουσα έξαρση των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού που καταγράφονται καθημερινά στη Γαλλία αναμένεται να κορυφωθεί ως το τέλος του μήνα, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν, προσθέτοντας ότι η Γαλλία έπραξε σωστά αίροντας τους περισσότερους περιορισμούς που είχαν εφαρμοστεί για την αναχαίτιση της επιδημίας.
Χθες, Τρίτη, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού που καταγράφηκαν σε ένα 24ωρο ξεπέρασαν το όριο των 100.000 για πρώτη φορά εδώ και έναν μήνα, φτάνοντας τα 116.618.
Οι θάνατοι από COVID-19 που καταγράφηκαν το ίδιο 24ωρο ανήλθαν σε 144. Οι ασθενείς με COVID-19 που ανακοινώθηκε χθες ότι νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας ανέρχονταν σε 1.783 και ήταν 43 λιγότεροι από το προηγούμενο 24ωρο.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
- Gulf Air: Επανεκκίνηση των πτήσεων από το Μπαχρέιν μέσω Νταμάμ στις 7 Απριλίου
- Laskaridis Shipping: Μνημόνιο για καινοτόμες λύσεις στα πλοία υπέγραψαν Πάνος Λασκαρίδης και Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.