ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εγκύκλιο του ιταλικού στρατού, η οποία υπεγράφη στις 9 Μαρτίου, τονίζεται η ανάγκη “πλήρους επιχειρησιακής ετοιμότητας των διαφόρων δυνάμεων, με αναφορά σε εμπόλεμες συγκρούσεις και αυστηρό περιορισμό των αδειών”, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica.
Παράλληλα, στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι πρέπει να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματική λειτουργία όλων των οπλικών συστημάτων, ελικοπτέρων και μέσων του πυροβολικού. Στο κείμενο γίνεται αναφορά, επίσης, “στις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο” και σε “γνωστά πρόσφατα συμβάντα”.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ιταλίας, προσθέτει η La Repubblica, υπογραμμίζει ότι “πρόκειται για επιστολή εσωτερικής, συνηθισμένης χρήσης” και ότι “προσαρμόζονται οι προτεραιότητες των δυνάμεων του στρατού στις αλλαγές της διεθνούς κατάστασης”.
Διαβάστε επίσης
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εύσημα στην Ελλάδα για το Ουκρανικό
Ουκρανία: Πάνω από 70 λεωφορεία έτοιμα για την απομάκρυνση αμάχων από το Σούμι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- “Olympus Riviera”: Παρουσιάστηκε στην Κοπεγχάγη από τον τουριστικό οργανισμό της Πιερίας ο προορισμός του
- Ράφα Μπενίτεθ: «Πιστεύω απόλυτα στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, μαζί με τον κόσμο να επιστρέψουμε στους τίτλους»
- Γαλλία: Μεταφορά κοσμημάτων στην Τράπεζα της Γαλλίας από το Λούβρο
- Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη – Διερεύνηση σε Ειδικά Κέντρα Μαστού – Θεραπεία