ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αυστριακή Swarovski ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις δραστηριότητές της στην Ρωσία εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών πολυεθνικών που έχουν αποχωρήσει από την χώρα.
Η Swarovski διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της ότι η απόφαση είναι «προσωρινή» και ότι ελήφθη εξαιτίας «της περίπλοκης κατάστασης στην περιοχή και των αυξανόμενων ανησυχιών για τις σημερινές εξελίξεις».
Τα 12 καταστήματα της εταιρείας την Ρωσία θα κλείσουν και οι εξαγωγές προς την Ρωσία θα σταματήσουν μέχρι νεωτέρας. Η ιστοσελίδα online πωλήσεων βρίσκεται ήδη εκτός λειτουργίας. Η εταιρεία υπόσχεται ότι στηρίξει τους 80 συνεργάτες της στην Ρωσία.
Άλλοι διεθνείς μεγάλοι οίκοι που έχουν ανακοινώσει την αναστολή των δραστηριοτήτων τους τις τελευταίες ημέρες στην Ρωσία είναι η σουηδική Ikea και οι γαλλικοί όμιλοι ειδών πολυτελείας LVMH, Kering, Hermès και Chanel.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενεργειακή ακρίβεια: Οι παρεμβάσεις που είναι προ των πυλών για καύσιμα, αγορά, παραγωγή και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ στέλνει την αστυνομία μετανάστευσης (ICE) για να συνδράμει στην ασφάλεια των αεροδρομίων
- Σλοβενία: «Δελτίο» στα καύσιμα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Αφθώδης πυρετός: Οι κτηνοτρόφοι αποκλείουν το λιμάνι της Μυτιλήνης μέχρι το βράδυ της Δευτέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.