ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ερντογάν σε Πούτιν: Σε ιστορικό υψηλό οι σχέσεις Τουρκίας και Ρωσίας – Στο επίκεντρο ο πυρηνικός σταθμός στο Ακούγιου
Να μεσολαβήσει για τη διεξαγωγή διαλόγου μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, προσφέρθηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν όπως μεταδίδει η Jerusalem Post.
Ο Πούτιν απάντησε ότι είναι πρόθυμος για συνομιλίες στη Λευκορωσία, αλλά η Ουκρανία δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση.
Νωρίτερα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε διάλογο αλλά όχι στη Λευκορωσία από όπου επιτέθηκαν τα ρωσικά στρατεύματα στη χώρα του.
Πριν από λίγο, ο Ζελένσκι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ηγέτη της Λευκορωσίας και σύμμαχο του Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λουκασένκο λίγο πριν λήξει το ρωσικό τελεσίγραφο
Σολτς: «Είναι πόλεμος του Πούτιν εναντίον του ελεύθερου κόσμου» – Θα υπερασπιστούμε τα νατοϊκά εδάφη
Βρετανία: Η σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Απειλεί με «μέτρα» εναντίον των εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη – «Θα απαντήσουμε» σε τυχόν κυρώσεις, λέει ο Σααρ
- Ευρωαγορές: Με απώλειες 1,1% το «ποδαρικό» του DAX στον Σεπτέμβριο
- Ρωσία: Θα απαντήσουμε στις αντιρωσικές ενέργειες της Γερμανίας
- Συνελήφθη 90χρονος που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής Οδού – Είχε ληγμένη άδεια οδήγησης από το 2018
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.