ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είμαστε σε μια διαδικασία αποκλιμάκωσης όλων των δεικτών και σε πορεία σταθεροποίησης», τόνισε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.
Ο κ. Τζανάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε, επίσης, ότι τόσο οι νοσηλείες όσο και οι θάνατοι αποκλιμακώνονται.
Προς το τέλος του μήνα, εκτιμά ότι οι θάνατοι θα είναι κάτω από 70, καθώς οι θάνατοι που βλέπουμε τώρα είναι τα κρούσματα που εμφανίστηκαν προ τριών εβδομάδων.
Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχουμε πάνω από 10.000 κρούσματα, είπε και τόνισε ότι «δεν πρέπει να άρουμε όλα τα μέτρα. Τη μάσκα πρέπει να την κρατήσουμε».
Για την 25η Μαρτίου, είπε ότι οι παρελάσεις, όπως και όλες οι εξωτερικές εκδηλώσεις, μπορούν να οργανωθούν και να γίνουν, εφόσον είναι σε ανοιχτό χώρο και γίνονται συντεταγμένα.
Διαβάστε επίσης:
Πιστοποιητικό νόσησης: Εν αναμονή νέων οδηγιών για όσους νόσησαν για 2η φορά
Εξαδάκτυλος: Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι εστίες υπερμετάδοσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αίγυπτος: Τον πρόεδρος Σίσι συνάντησε ο διευθυντής της CIA Τζον Ράτκλιφ
- Σητεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά – Μήνυμα 112 για τον οικισμό Καρύδι
- Αττική: Συνελήφθη 25χρονος εμπρηστής για την πυρκαγιά στο Λαγονήσι
- Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Για να δικαιολογήσει τα ψέματα που πουλά στους ασθενείς, έμπλεξε όλες τις εφαρμογές της κβαντικής φυσικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.