ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε αργά απόψε ότι οι δυτικές χώρες, με τη βοήθεια μέσων ενημέρωσης, διαδίδουν παραπληροφόρηση υποδηλώνοντας ότι η Μόσχα μπορεί να σχεδιάζει να εισβάλει στην Ουκρανία.
Το υπουργείο ανέφερε σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ότι οι δυτικές χώρες προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από τις δικές τους επιθετικές ενέργειες.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα ότι η Ρωσία έχει συγκεντρώσει αρκετά στρατεύματα κοντά στην Ουκρανία για να εξαπολύσει μεγάλη εισβολή, η οποία πιθανότατα θα αρχίσει με αεροπορική επίθεση.
Διαβάστε επίσης
Spiegel: Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν τους συμμάχους τους για ρωσική εισβολή την επόμενη Τετάρτη!
ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον στέλνει άλλους 3.000 στρατιώτες στην Πολωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΝ: Παράταση στο «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» έως 13 Φεβρουαρίου
- Snappi: Ανακoίνωσε τον πρώτο της αποταμιευτικό λογαριασμό με 1.0% ετήσιο επιτόκιο
- Coca-Cola HBC: Στην τελική ευθεία για το mega deal στην Αφρική – Πώς θα κινηθεί φέτος ο τζίρος
- Νέες οδηγίες των ΗΠΑ σε εμπορικά πλοία για τον Στενό του Oρμούζ – Μακριά από το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.